Február 1-től Angel Gábor tölti be a WING Zrt. irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettesi posztját, ő felel a magyar vezető vállalata irodafejlesztési stratégiájának a megvalósításáért, az irodafejlesztési projektek stratégiai tervezéséért, irányításáért és teljes körű felügyeletéért – közölte a karrierhírt a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége.

Angel Gábor Fotó: WING

Az új vezérigazgató-helyettes tapasztalt szakember, korábban a Biggeorge Property igazgatósági tagja volt, azt megelőzően a BIF Nyrt. vezérigazgatói pozícióját töltötte be, 2013 és 2017 között, négy éven keresztül pedig az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület alelnöki feladatait látta el. Érkezésével egy évtizedes tapasztalattal bíró, elismert ingatlanpiaci szakemberrel bővül a WING Zrt. menedzsmentje.

Angel Gábor elődje, Schőmer Norbert, akinek a nevéhez olyan jelentős WING-irodafejlesztések köthetők, mint a Telekom, az Ericsson, valamint a Siemens-evosoft székháza, az iparágban töltött, kihívásokkal és sikerekkel teli évek után saját döntése nyomán egy időre visszavonul az aktív ingatlanfejlesztői tevékenységtől.