Megkezdte a Lidl a nyári szezonra való toborzást és összesen közel 200 új pozícióra keres munkavállalókat a Balaton és a Velencei-tó partján található nagy forgalmú áruházaiba – közölte a cég.

lidl_IMG_8386_LUS
A Lidl közel 600 ezres fizetést és szállást is kínál a nyári szezonra / Fotó: Kallus György / Világgazdaság

 Az üzletlánc tizenegy, a Balaton és a Velencei-tó közelében található áruházában pedig új, szezonális munkahelyeket hoz létre április 1. és augusztus 31. között.

„A nyárhoz közeledve folyamatosan növekszik a szezonális üzleteink forgalma, és a megnövekedett vásárlószám kiszolgálásához pluszmunkaerőre van szükség, ezért már áprilistól hónapról hónapra új munkavállalókkal bővül a Lidl érintett áruházainak csapata. 

A főszezonra összesen közel 200 új munkahelyet hozunk létre, amihez kiemelt bérezés társul. Az elérhető belépő bruttó jövedelem heti 40 órás munkaviszony esetén 588 ezer forint, és ezen felül még szállást is biztosítunk” 

– közölte Tőzsér Judit a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Az érdeklődők teljes és részmunkaidős pozíciók közül is választhatnak majd, munkaviszonyuk pedig a munkába állás kezdő időpontjától függően 1-5 hónap közötti határozott időre szól. A szezon alatt dolgozó munkavállalók – csak úgy, mint a Lidl minden munkavállalója – számára a vállalat a közösségi közlekedéssel történő munkába járást 100 százalékban téríti, míg az autóval történő munkába járást 40 forint/kilométerrel támogatja. Ezen felül részesülnek a Lidl nagy értékű egészségprogramjában is. 

Azonnali döntés: megváltozik a Lidl Plus – a vásárlók majdnem felét érinti

A Lidl megújítja alkalmazását, ami mostantól érvényes. Sokakat érint, mert a Lidl Plus nagy népszerűségnek örvendő digitális hűségprogram