Közélet

CPAC: Kubatov Gábor szerint Magyarország csak annyit kér, hogy eldönthessük, hogyan akarunk élni

Cikkünk frissül.

A szabadság szerelmese vagyok, mint minden magyar honfitársam – mondta Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke a budapesti CPAC Hungary globális konzervatív seregszemlén, majd felidézte a hazánkra nehezedő elnyomó rendszereket és idegen hatalmakat a töröktől a kommunista uralomig.

A politikus szerint ez a rendszerváltás után sem változott, hiszen a liberális médiauralom mellett nem lehetett változtatni, de ebből sikerült kiszabadulni. 

Azonban Brüsszel Soros György utasításai alapján újabb rabigát készít elő.

Kubatov ezután szólt az akadálymentes bevándorlásról, mondván, Európa meghívó küldött a migránsoknak. Emiatt párhuzamos társadalmak alakultak ki. Felidézte az európai terrortámadásokat a párizsi merénylettől a Charlie Hebdo elleni és a berlini karácsonyi kamionos terrortámadásig.

De terrortámadások rázták meg Brüsszelt vagy Bécset is, mely már csak volt a világ egyik legbiztonságosabb városa. Beszélt a migránsok és az európaiak közötti feszültség példáiról is, legyen szó a bűnözés vagy a nemi erőszakok erjedéséről, esetleg a keresztényellenes támadásokról.

Magyarország csak annyit kér, hogy mi dönthessük el, hogyan akarunk élni. Ezért Magyarország kerítést húzott a határra, amiről a népet is megkérdeztük, egyedül Európában. Ennek eredményeként nem kell félnünk, nincsenek robbantások, biztonságosak az utcák.

Nem akarunk félni saját hazánkban,

ezért választásokat kell nyerni Kubatov Gábor szerint, aminek ezek a pontjai:

  • kell egy erős vezető,
  • meg kell törni a balliberális média uralmát,
  • az elvégzett munkában hiszünk.

 

 

CPAC Hungary migráns Kubatov Gábor
Kapcsolódó cikkek