Korábban a Világgazdaság megírta, hogy két ember meghalt, miután három autó összeütközött a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszon. A vétkes sofőr és utasai elmenekültek, a tömegbalesetet okozó sofőr és utasai után hajtóvadászatot indítottak.

Hét nepáli állampolgár utazott  a bolgár rendszámú Volkswagen Touaregben, amely a halálos balesetet okozta / Fotó: Police.hu

A rendőrség friss közlése szerint összesen heten utaztak a bolgár rendszámú Volkswagen Touaregben, amely a halálos balesetet okozta.

A Police.hu-ra feltöltött képek szerint a rendőrség hét nepáli állampolgárt köröz. A rendelkezésre álló adatok szerint ők ültek abban az autóban, amely április 18-án, 22 óra körül Budapest XVIII. kerületében, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utca magasságában nekicsapódott egy szemben közlekedő autónak. A vétlen autót vezető férfi és utasa is meghalt.  

Miután a tűzoltók megérkeztek a baleset helyszínére, áramtalanították a járműveket, valamint az egyik autóból feszítővágó segítségével két embert szabadítottak ki, a sérülteken a mentősök próbáltak segíteni. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság videót tett közzé a balesetről.