Befektetői napot tart május 6-án az AutoWallis, derül ki a társaság Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett meghívójából. Az apropó, hogy az autós vállalatcsoport öt évvel ezelőtti tőzsdére lépésekor meghirdetett 2024-es tervszámait túlteljesítette, így 

szükségessé vált a közép- és hosszú távú célszámok felfelé módosítása. 

AutoWallis
Stratégiát frissít jövő hónapban az AutoWallis / Fotó: AutoWallis

Az AutoWallis frissített terveit a május 6-án, a budapesti Gerbeaud Kávéház Átrium termében megrendezésre kerülő befektetői napon osztja meg a részvényesekkel és az érdeklődőkkel. A meghívó szerint a társaság stratégiai tervei mellett az osztalékpolitikáról is többet tudhatnak majd meg a befektetők.

A társaság árbevétele négyszeresére, nyeresége pedig tízszeresére ugrott az elmúlt öt évben, a csoport bővülését az organikus fejlődés mellett az akvizíciók is támogatták. Mára a vállalatcsoport árbevételének közel 60 százaléka nemzetközi piacokról származik. 

Az AutoWallis meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatóként mára a közép- és kelet-európai régió 16 országában van jelen, az általuk képviselt márkák száma pedig 9-ről 24-re nőtt.

Az AutoWallis árfolyama 2024-től
 

Az AutoWallis részvényeivel idén már 27 százalékos hozamot érhettek el a befektetők.