Az eddig is nyüzsgő budapesti Károly körút újabb nevezetességgel bővült, a 7-es szám alatt nyitotta meg ugyanis a Cupra a régió első Cupra Garage in the City belvárosi bemutatótermét. Mostantól az országban itt lesznek elsőként kiállítva a fiatal, sportos, dinamikus spanyol márka legfrissebb modelljei, mint például a teljesen elektromos Tavascan, amelyre már a magyarországi bevezetés előtt lehet néhány kíváncsi pillantást vetni a megnyitó alkalmával – közölte a Világgazdasággal a társaság. 

Cupra
A Károly körúti Cupra Garage in the Cityben nem lehet autót venni, csak nézni / Fotó: Cupra Magyarország

Az új autók és az élmény mellett exkluzív rendezvényeket is kínálnak majd a nagyközönség számára május 6-tól a hétfőtől szombatig nyitva tartó, 100 négyzetméteres showroomjukban. A Cupra Garage-ok a vállalat megfogalmazása szerint a kreativitás helyszínei, ahol az emberek azt csinálják, amit szeretnek. Ez egy 

  • kommunikációs tér
  • Cupra-modellekkel, 
  • zenével és 
  • a márka köré szerveződő kortárs eseményekkel. 
Cupra
Zenével várják a látogatókat a a régió első Cupra Garage in the City bemutatótermében / Fotó: Cupra Magyarország

A Garage in the City-koncepció lényegét a Vezess fogalmazta meg: 

a helyszínen nincs szerviz, nincs hagyományos értelemben vett értékesítés, kellemes hangulatban, belvárosi környezetben ismerkedhetnek meg a járókelők, potenciális vevők az autókkal.

A portál ugyanakkor rámutat: azok sem maradnak hoppon, akik beleszeretnek valamelyik Cuprába. Később egy értékesítő – ha szeretnék – megkeresi őket, hogy kipróbálhassák az autót. 

Megkérdezték a magyar fiatalokat, milyen autót vennének – nem erre a válaszra számítottak

A Z generáció itthoni tagjai tisztában vannak vele, hogy nem engedhetnek meg maguknak új kocsit.