Bux index

Hamarosan bővülhet a BUX-kosár

Több kisebb cég is jól járhat a BUX-tagság egyszerűsödő feltételeivel, a Takarék Jelzálogbank viszont akár már a március végén esedékes indexátsúlyozáskor kihullhat a vezető hazai részvénykosárból.

A Mol nélkül kérdőjeles a részvényrali

Az OTP–Richter-páros vitte a hátán tavaly a magyar részvénypiacot, hasonlóan jó teljesítményhez viszont már szükség lenne nagyobb részvételre, azaz a Mol és a Magyar Telekom papírjainak emelkedésére is – vélik a Raiffeisen elemzői.

Tucatnyi rossz hír estére!

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 569,69 pontos, 2,29 százalékos csökkenéssel, 24.321,96 ponton zárt szerdán.

Nálunk nem hat a jókedv: csak a BUX maradt ki a szárnyalásból

Semmilyen jókedv nem képes kirángatni a Budapesti Értéktőzsdét a befektetői karantén alól. Európa szerte - így szűkebb régiónkban is - jelentős pozitívummal zártak a nagyobb tőzsdék, egyedül a BÉT mutatója a BUX index maradt ki a szárnyalásból: 1,91 százalékos mínusszal 12 681,21 pontra ereszkedett a mutató.

Mégis zuhanásba kezd a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde vezető indexe a BUX csökkenése már messze meghaladja a nagy európai tőzsdemutatók délutáni lejtmenetét. A BUX index 5,62 százalékot csökkent 13 670,73 pontra.

Szárnyalással kezdődik a hét Pesten

A Budapesti Értéktőzsde vezető mutatója, a Bux index 7,95 százalékos emelkedésben van a délelőtti órákban: 15 735 ponton áll a mutató. A részvényszekció forgalma a nyitást követő órában 6 milliárd forint.

Húszezerhez közelít a BUX

A Budapesti Értéktőzsde vezető mutatója a Bux index, kirobbanó starttal kezdte a délelőtti kereskedést. A mutató 1,46 százalékot emelkedett 19 455 pontra.

Brutális forgalom a BÉT-en

A rossz nemzetközi tőkepiaci hangulat ellenére, óriási forgalom mellett nőtt a Budapesti Értéktőzsde vezető mutatója, a Bux index, amely 155 pontos emelkedéssel (0,83 százalék) 18 868, 90 ponton zárta a napot. A részvényszekció napi forgalma 45 milliárd forint volt, ami több mit a kétszerese az idei átlagnak (21 milliárd forint).
1
Világgazdaság Piactér