profi

Felosztja egymás közt a Match és Profi üzleteit a Coop és a CBA

Napok kérdése, hogy lezáruljon a Coop Csoport, illetve a Match és a Profi tulajdonosa közötti tárgyalás a két üzletlánc boltjainak átvételéről – erősítette meg Murányi László. A CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója elmondta: a tárgyalás nem a cégek, hanem azok ingatlanvagyonának átvételéről szól, így a tranzakció sem a CO-OP Hungary, hanem azok franchise-partnereivel zajlanak majd.

Lewis kész visszatérni – 100 millió dollárért

Ha 100 millió dollárt fizetnek neki, akkor hajlandó visszatérni a szorítóba Lennox Lewis, a profi boksz nehézsúlyú kategóriájának sokak szerint utolsó klasszis képviselője.

Futballbíróból krikettbíró

A jövőben profi krikettbíróként tevékenykedik a brit Martin Bodenham, aki korábban tagja volt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) játékvezetői keretének is.

Klicskóék kihívják Valujevet

A Klicsko testvérek szívesen összemérnék erejüket Nyikolaj Valujevvel, a Boksz Világszövetség (WBA) nehézsúlyú orosz világbajnokával.

Százmillióért sem lesz testvérökölharc

Vlagyimir Klicsko, a három szervezetnél (IBF, WBO, IBO) világbajnok ukrán nehézsúlyú profi ökölvívó 100 millió dollárért sem vállalja, hogy összecsapjon testvérével, Vitalijjal, aki a WBC világbajnoka.
1
Világgazdaság Piactér