rendkívüli ülés

Berekesztették a rendkívüli ülést a parlamentben

Határozatképtelenség miatt berekesztették az Országgyűlés szerdára összehívott rendkívüli ülését, így nem került napirendre a városligeti beruházást lehetővé tevő Liget-törvény megsemmisítéséről szóló javaslat.

Parlament: rendkívüli ülésen döntenek a családi csődvédelemről

Az Országgyűlés jövő héten újabb kétnapos rendkívüli üléssel folytatja nyári munkáját. A képviselők kedden tizenkilenc javaslatról dönthetnek, egyebek mellett elfogadhatják a kereszténydemokraták családi csődvédelemről szóló javaslatát, továbbá lehetővé tehetik, hogy a kormány olyan biztonságos tranzitországokat jelöljön ki, ahonnan az érkezők nem igényelhetnek politikai menedékjogot.

Hoffmann Rózsa: kisebb lesz a tanárok béremelése a tervezettnél

Rendkívüli parlamenti ülés lesz augusztus 20-a után a köznevelési törvény módosítása miatt - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Fellegi: Minden tagállam vizsgáltassa át erőműveit!

Nem látni indokát annak, hogy az Európai Unió bármelyik tagállama miért ne venne részt az atomerőművek biztonsági és kockázatfelmérésében, annak ellenére, hogy a részvétel elméletileg nem kötelező - jelentette ki Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter hétfőn Brüsszelben, az EU-tagországok energiaügyi minisztereinek rendkívüli találkozóját követően.

Japán - Magyarország rendkívüli uniós ülést hívott össze

A japán földrengés tapasztalatai és a legfrissebb észak-afrikai fejlemények fényében az Európai Uniónak át kell tekintenie a helyzetet az energiabiztonság területén és az energiapiacokon - jelentette ki Fellegi Tamás hétfő reggel Brüsszelben.

Ma is rendkívüli ülést tartott a Monetáris Tanács - Piacra vezetik az EU-forrásokat

Annak érdekében, hogy a pénzügyi piaci folyamatok ismét összhangba kerüljenek a reálszféra kilátásaival a Magyar Nemzeti Bank ösztönözni kívánja a közelmúltban bevezetett forint- és devizapiaci likviditásnyújtó eszközök fokozottabb igénybevételét, megkezdi az EU források piacra vezetését és készen áll a teljes monetáris politikai eszköztár alkalmazására – tudatta az MNB Monetáris Tanácsa, miután a testület pénteken, illetve vasárnap rendkívüli ülést tartott, és ennek keretében áttekintette a legfrissebb pénz- és tőkepiaci folyamatokat.
Világgazdaság Piactér