Eltűnt a Slack és a Flickr alapítóinak 16 éves gyereke, Mint Butterfield a múlt hétvégén. Utoljára a San Franciscótól északra fekvő kaliforniai Bolinas városában látták a tinédzsert, vasárnap, ám a helyi rendőrség csak kedden tett közzé eltűnt fiatalról szóló figyelmeztetést.

Az eltűnt milliárdoscsemete, Mint Butterfield

A fiatalt vasárnap este 10-kor  látták utoljára, ám a következő reggelre már nem találták. Hétfőn már Butterfield anyja, a Flickr társalapítója, Caterina Fake értesítette a rendőrséget.

A gyerek apja az a Stewart Butterfield, aki szintén részt vett 2004-ben a Flickr létrehozásában, és aki később a Slack alapítói között is feltűnt. Butterfield és Fake 2001-től 2007-ig voltak házasok, és 2005-ben 30 millió dollárért adták el a Yahoonak a Flickrt. 

Gyerekük születése és válásuk egyaránt 2007-ben történt.

A fiatalt állítólag gyakran látták a múltban San Francisco Tenderloin negyedében, mely az utóbbi időben a hajléktalanokról, a bűnözésről és a kábítószer-használatról híresült el.

A Business Insider írása szerint a közösségi médiában olyan információk is megjelentek, hogy a tinédzsert Bolinastól 50 percnyi autóútra látták. Az idősebb Butterfield időközben elhagyta a Slacket, vagyonát 1,6 milliárd dollárra becsüli a Forbes.