Részvényenként 70 eurócent osztalékot fizet ki tavalyi eredményéből a Graphisoft Park a részvényeseknek. A budapesti ingatlanos társaság hétfő este közzétette a kifizetés menetrendjét is, amelyből kiderül, hogy mikor számíthatnak erre az összegre a befektetők, és hogy meddig van lehetőség az osztalékért megvásárolni a részvényt.

Startup House2_Graphisoft Park UJ RESZ
20171104 Budapest A Graphisoft Park egy ipari park, mely az egykori óbudai gázgyári terület szívében, közvetlenül a Duna-parton fekvő 16 hektáros zöldterületen terül el. Átadás Fotó: Világgazdaság Kapott kép! 20171104 Budapest 
A Graphisoft Park egy ipari park, mely az egykori óbudai gázgyári terület szívében, közvetlenül a Duna-parton fekvő 16 hektáros zöldterületen terül el. 
Átadás 

Fotó: Világgazdaság 
Kapott kép!
Fotó: Világgazdaság 

A társaság a jelenlegi árfolyam mellett tekintélyes, 7,8 százalékos osztalékhozamot kínál, méghozzá euróban.

A részvényesi juttatás kifizetését május 21-én kezdi majd a Graphisoft Park, vagyis egy hónapon belül megkapják a befektetők.

Aki még szeretne részesülni belőle, annak igyekeznie kell, ugyanis május 2-án, csütörtökön lehet utoljára osztalékszelvényért megvásárolni a Graphisoft-részvényeket a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT). Mivel május 1-je kereskedési szünnap a BÉT-en, így már csak két napjuk van erre a tőzsdézőknek.