Miután a hét végén bebiztosította zsinórban hatodik, összességében pedig harmincötödik bajnoki címét a Ferencváros labdarúgócsapata, annak is híre ment, hogy a Fradi egy világvállalattal tárgyal szponzori szerződésről.

Budapest, 2024. április 20.A szurkolók ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkőzés után a Groupama Arénában 2024. április 20-án, mert az FTC matematikailag megnyerte a bajnokságot.MTI/Hegedüs Róbert
Az új szponzorral is a bajnoki címre tör majd a Fradi / Fotó: Hegedüs Róbert / MTI

A Nemzeti Sport pénteki információját vasárnap a Blikkben követte egy írás, mely szerint nyílt titok, hogy az orosz gázipari óriásról, a Gazpromról van szó, amely az UEFA-t is támogatta egészen addig, amíg Oroszország támadást nem indított Ukrajna ellen. 

Nem a Fradi az egyetlen európai focicsapat, amelyet támogat a Gazprom

A klubszinten a Schalke mögött álló orosz vállalkozással akkor ezeket a szerződéseket felmondták, ám a cég neve továbbra is látható a Crvena zvezda mezén. Szerbia források szerint pedig 

a Gazprom idényenként a szezonban Bajnokok Ligája-főtáblára jutó szerb egyesületnek 5 millió eurós támogatást nyújt.

A Ferencváros, amely így is játszi könnyedséggel nyeri a magyar bajnokságokat, ezzel tovább erősödhet, és a nemzetközi porondon is sikereket érhet el.