A Ferencváros labdarúgócsapata a Kisvárda elleni döntetlennel megszerezte sorozatban hatodik, összességében 35. bajnoki címét. A sikerhez gratulált többek között Sulyok Tamás köztársasági elnök is. Facebook-oldalán azt írta: „Minden klubnak hasonló, motiváló sikereket kívánok!” – szúrta ki a Mandiner.

Kubatov Gábor klubelnök szerint a Fradinak ez volt a legnehezebb aranyérme az elmúlt időszakban. „Bármilyen fura, mindig az új célokat nézem ilyenkor” – mondta az M4 Sportnak a sportvezető arra utalva, hogy az MTK-nak kilences, míg az ősi rivális Újpestnek hetes sikerszériája is van a magyar élvonalban. Hozzátette: noha a végére nagy lett a különbség az üldözőkkel szemben, mégis az elmúlt időszakban ez volt a legnehezebben kivívott aranyérem, mert még tavasszal is sokáig a Paks volt a listavezető.

„Egyre jobb a bajnokság, egyre erősebbek az ellenfelek. A következő idény is izgalmas lesz. Dejan Stankovic a titka a mostani tavasznak. Igazi szerb, aki szeret itt lenni” – jelentette ki a 13 kör óta veretlen zöld-fehér klub első számú vezetője, aki szerint a csapatnak meg kellett küzdenie 

  • a kiégettséggel, illetve 
  • csalódottsággal is, 

mert a nemzetközi porondon szerettek volna messzebb jutni. Az FTC a nyolcaddöntőbe jutásért rendezett párharcban maradt alul a görög Olimpiakosszal szemben a Konferencia-ligában.

A jövőbe tekintve azt emelte ki, hogy jó lenne megtartani a csapatot, de mindenkit nem lehet.

A 35. bajnoki címét ünneplő Ferencváros szombaton hazai pályán, a kieső helyen álló Kisvárdával játszott gól nélküli döntetlennel tett szert behozhatatlan előnyre a Pakssal és a Fehérvárral szemben.