Miután a hét végén bebiztosította zsinórban hatodik, összességében pedig harmincötödik bajnoki címét a Ferencváros labdarúgócsapata, annak is híre ment, hogy a Fradi egy világvállalattal tárgyal szponzori szerződésről.

Budapest, 2024. április 20.A szurkolók ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkőzés után a Groupama Arénában 2024. április 20-án, mert az FTC matematikailag megnyerte a bajnokságot.MTI/Hegedüs Róbert
A Gazprom lehet a Ferencváros következő főszponzora / Fotó: Hegedüs Róbert / MTI

A Nemzeti Sport pénteki információját vasárnap a Blikken követte egy írás, mely szerint nyílt titok, hogy az orosz gázipari óriásról, a Gazpromról van szó, mely az UEFA-nak is volt a támogatója egészen addig, amíg Oroszország támadást nem indított Ukrajna ellen. 

A Ferencváros egyelőre nem kommentálta a híreket, azonban a Külgazdasági és Külügyminisztérium az RTL-nek azt írta

Minél több nagy nemzetközi vállalat fektet be a magyar sportba, annál jobb. Ráadásul a Gazprom nem szerepel a szankciós listán.

A sportlap korábbi cikke szerint a tárgyalások annyira előrehaladottak, hogy már elkészült a szerződéstervezet, így van rá esély, hogy a következő hetekben hivatalos megállapodás is születik a felek között.