döntő

Gáz van a Gazprom plakátjaival

Az oroszellenes tiltakozás jegyében a labdarúgó Bajnokok Ligája szombati döntőjének helyszínén, Kijevben eltávolították az európai szövetség (UEFA) egyik főtámogatója, a Gazprom emblémáit.

Babos megszorongatta korábbi világelsőt

Babos Tímea kikapott a volt világelső Muguruzától a 250 ezer dollár (63,4 millió forint) összdíjazású monterreyi női tenisztorna vasárnapi döntőjében.

Ekkor vívja utolsó meccsét Babos Tímea

Babos Tímea magyar idő szerint este 23:30-kor vív döntőt Garbine Muguruzával a 250 ezer dollár összdíjazású keménypályás monterreyi női tenisztornán.

Kialakult az idei PénzSztár verseny döntőjének mezőnye

Egy zalaegerszegi, egy debreceni, egy salgótarjáni és egy tatabányai diákcsapat jutott be az idén ötödik alkalommal meghirdetett PénzSztár Hazai és Határon Túli Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozói Versenyének döntőjébe, amelyre 2017. december 7-én, a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermében kerül sor. A győztes csapat négy tagja ezúttal is 100-100 ezer forinttal és egy-egy mobiltelefonnal lesz gazdagabb.

Brutális pénzt lehet szakítani a BL-döntővel!

110 millió euró jár az UEFA Bajnokok Ligája szerdai döntőjében győztes csapatnak. Ez a meccs mintegy 310 millió euró profitot jelenthet az európai gazdaság számára – derül ki a MasterCard, a verseny hivatalos főszponzorának megbízásából készült kutatásból.
Világgazdaság Piactér