Szerda délután megjelent a magyar katonai szuperprodukció, a S.E.R.E.G. első előzetese. A hatrészes sorozat látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér. Az előzetes leírásában úgy fogalmaznak a készítők, hogy „a két főszereplő, a tökéletes katonára kigyúrt Csórics Balázs és az ellenlábasát, Horváth Tibor ezredest alakító Kamarás Iván mellett számos ismert színész is misszióba indul a Megafilm Service legújabb, 6 epizódos alkotásában”.

SEREG, S.E.R.E.G.
Megérkezett a magyar katonai szuperprodukció, a S.E.R.E.G. első előzetese / Fotó: YouTube / Megafilm

A S.E.R.E.G.-ben továbbá láthatjuk Jászberényi Gábort, Orosz Ákost, Krisztik Csabát, Bán Bálintot, Márfi Márkot, Séra Dánielt, de feltűnik az Angyalbőrbenben is játszott Takátsy Péter, az aggódó feleség szerepében Balla Eszter, és a szerelmi szálat erősíti Gál Réka Ágota karaktere. 

Egy villanásnyira pedig a szintén megafilmes Tündérkert főhőse, Katona Péter Dániel is megjelenik.  

Helmeczy Dorottya producer a Világgazdaságnak április elején azt nyilatkozta, hogy S.E.R.E.G.-ben egy iraki misszióban vesznek részt a rohamlövészek, így amiatt építették fel egy komplett iraki városrészt Újdörögön, ahova a sajtó munkatársai meghívást is kaptak egy forgatási napra. A producer elmondta, hogy a díszlet költsége 250 millió forint volt.