Közélet

Visszatér a tavaszi idő a héten

Hétfőn 9-14 fok várható délután.

Hétfőn napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, zápor csak elszórtan fordul elő – írta meg a Köpönyeg. Az északnyugati szél a nap első felében még erős lesz. 9-14 fok várható délután.

Blue,Spring,Sky,,White,Clouds,Are,Flying,,Birds,,Thin,Branches
időjárás, tavasz
Újra tavaszi időnek örülhetünk / Fotó: Shutterstock

Kedden eleinte csak fátyolfelhő zavarja a napsütést, majd estére a Dunántúlra vastagabb felhőzet érkezik. Nem lesz csapadék. A délkeleti szél többfelé megerősödik. 15 fok köré melegszik a levegő.

Szerdán délnyugat felől tovább növekszik a felhőzet, de zápor inkább csak estétől fordul elő. A déli, délkeleti szél továbbra is erős lesz. 20 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön az eleinte erősen felhős égből több helyen várható eső, zápor; majd délután csökken a felhőzet, kisüt a nap, de egy-egy zápor még ekkor is kialakul. 16-21 fok valószínű. Sokfelé lesz erős a délnyugati szél.

Nagypénteken változóan felhős időre van kilátás, csapadék nélkül, élénk délnyugati széllel. 20-21 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Szombaton sok napsütés várható fátyolfelhőkkel, csapadék nem lesz. 20–25 fok közötti, kellemes, kora nyárias időnk lesz.

 

délkeleti szél gomolyfelhős csapadék zápor
Kapcsolódó cikkek