Enefi

Brókercégében bízik az ENEFI

Lelassult működés mellett egyelőre kitart az ENEFI, a mindennapi munkában nincs érdemi változás, a tervezett beruházásokat, akvizíciókat ugyanakkor rendkívüli mértékben hátráltatja a kialakult helyzet – mondta lapunknak Virág Ferenc, a társaság igazgatótanácsának tagja.

Felfüggesztik az Enefi kereskedését

Csütörtökön a társaság olyan tájékoztatásokat kíván közzétenni, ami a cég által kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja.

Profilváltás jön az ENEFI-nél

Energetikai cégből vagyonkezelővé alakulhat az ENEFI, miután a társaság múlt heti közgyűlésén elfogadták a vállalat új stratégiáját, valamint a tőkeemelésre és az ahhoz szükséges tranzakciók elindítására is rábólintottak a részvényesek.

Új céget vinne a tőzsdére az ENEFI-alapító

Az új tulajdonosok érkezésével fokozatosan kivonul az ENEFI-ből Soós Csaba. Távozása azonban nem jár majd rombolással – mondta lapunknak az alapító. Az eplényi síarénával ugyanakkor még vannak tervei, a világ leghosszabb vízi csúszdáját szeretnék ott megépíteni. Soós egy új cég tőzsdei megjelenését is tervezi, ám nem biztos, hogy ez Budapesten valósul majd meg.

Belevágott a gázüzletbe az Enefi

Tovább menetel a tavaly ősszel megkezdett úton az Enefi, amely egyik érdekeltsége, a Pannon Fuel révén a földgáz mint hajtóanyag kereskedelmébe is belevágott.
Világgazdaság Piactér