fidesz-kdnp

Megmaradt a kormánypártok fölénye

Életjelet mutatott az ellenzék a vasárnapi önkormányzati választáson. Ezzel együtt sem került veszélybe a regnáló kormánypárti szövetség országos vezető szerepe.

Századvég: újra erősödött a Fidesz-KDNP

Júniusban, csaknem fél év után újra nőtt a kormánypártok támogatottsága, a Jobbik vált a legnagyobb ellenzéki erővé, a baloldal egésze nagyjából stagnált, az MSZP támogatottsága 2015-ben folyamatosan csökkent - olvasható a Századvég Alapítvány legfrissebb közvélemény-kutatásáról készült összefoglalóban.

Ő lett a Fidesz-KDNP tapolcai jelöltje

Fenyvesi Zoltán ötvenéves ajkai tanár, iskolaigazgató a Veszprém megyei közgyűlés társadalmi megbízatású alelnöke a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje az április 12-ei tapolcai időközi választáson - jelentette be a Fidesz ügyvezető alelnöke pénteki sümegi sajtótájékoztatóján.

Íme a köznevelési és a felsőoktatási kormánytervek a következő négy évre

Tovább csökkentené a korai iskolaelhagyók számát a kormányzat, ösztönöznék az egyenlő hozzáférés lehetőségét a koragyermekkori nevelésben és a köznevelésben, fejlesztenék a tanulók digitális kompetenciáit, valamint tovább fejlesztenék a pedagógusok folyamatos szakmai fejlődését biztosító pedagógus előmeneteli rendszert – közölte a parlament honlapján az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára. Doncsev András a következő négy év köznevelési és felsőoktatási lépéseit írta le egy írásbeli kérdésre válaszolva, a pontok között inkább a közoktatást érintő lépéseket sorol fel.
Világgazdaság Piactér