Germanwings

Kiadták a Germanwings-katasztrófa végső jelenését

A pilóták orvosi ellenőrzésének szigorítását javasolják a francia polgári légiközlekedési szakértők a Germanwings légitársaság Barcelona-Düsseldorf járatának a francia Alapokban tavaly történt katasztrófájáról készült vizsgálat véglegesített változatában.

Germanwings: megkezdték az áldozatok hazaszállítását

Megkezdődött a márciusban, Franciaországban lezuhant Germanwings-gép halottainak hazaszállítására szervezett misszió. Az első repülőgépet negyvennégy koporsóval a fedélzetén indították útnak hétfőn este Németországba – közölték a hatóságok.

Megszűnik a Germanwings

Novembertől nem indul több Germanwings-járat, a Lufthansa minden fapados gépe a Eurowings márkanév alatt közlekedik tovább.

A Germanwings másodpilótája begyakorolta a gép megsemmisítését

A Germanwings német légitársaság márciusban lezuhant gépének másodpilótája előre begyakorolta a repülő megsemmisítését a katasztrófa körülményeinek vizsgálatát irányító francia hatóság (BEA) ma ismertetett előzetes jelentése szerint.

Bombariadó volt a Germanwings egyik járatán

Bombafenyegetés miatt megállítottak és kiürítettek egy felszállásra készülő utasszállító repülőgépet vasárnap este a németországi köln/bonni repülőtéren.
Világgazdaság Piactér