jogorvoslat

Perre megy a BKV, és nem fizetne

A fővárosi tömegközlekedési társaságok úgy mondták ki eredménytelennek a köztéri reklámhelyeik értékesítésére kiírt pályázatot, hogy az törvénysértő volt a Közbeszerzési Döntőbizottság szerint.

Perre megy a BKV, és nem fizetne

A fővárosi tömegközlekedési társaságok úgy mondták ki eredménytelennek a köztéri reklámhelyeik értékesítésére kiírt pályázatot, hogy az törvénysértő volt a Közbeszerzési Döntőbizottság szerint. A cégek ezt vitatják, ezért az ügy bíróság elé kerül.

Súlyos anomáliák a végrehajtásoknál

A jogszabályi változások ellenére egyes végrehajtók különböző módon értelmezik a rendelkezéseket, esetenként jelentős hátrányt okoznak ügyfeleiknek.

Jogorvoslatért folyamodott az Orangeways

Az Orangeways jogorvoslati kérelmet nyújtott be a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz (KDB) annak megállapítására, hogy a BKV Zrt. valós és okszerű indokok nélkül minősítette eredménytelennek a midibusztendert.

Egyforma jogokat a magyar fogyasztóknak a neten és a boltban

Paolo Martinello, az Európai Unió civil fogyasztóvédelmi szervezetének (BEUC) elnöke és Morvay György, az Országos Fogyasztóvédelmi Szervezet (OFE) elnöke átadta a BEUC uniós fogyasztóvédelmi javaslatcsomagját Cséfalvay Zoltán államtitkárnak.
Világgazdaság Piactér