Millenáris

Budapest Auto Show a Millenárison

Harmadik alkalommal rendezik meg október 25-27. között a bemutatót a B pavilonban, ahol az év autós, és motoros újdonságait ismerhetik meg a látogatók.

A Millenárison nyílik a Startup Campus

A campus mögött álló személyek és szervezetek nem kívánnak inkubátorként működni, kizárólag befogadóhelyként funkcionálnak.

Folytatják a budai Millenáris bővítését

Folytatódik a budai Millenáris bővítése, az egykori Ganz-gyár és ipari minisztérium helyén zöld pihenőparkot és 500 férőhelyes mélygarázst építenek - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn az MTI-t.

Lista: E cégek vezetői fizetik vissza a magasnak ítélt prémiumokat

A kormányzat felkérésére a ma is a társaságoknál dolgozók 89 százaléka reagált egy összegű visszafizetéssel, részletfizetési megállapodás megkötésével vagy részletfizetési kérelem beadásával annak kapcsán, hogy egy tavaly év végi kormányrendelet szerint túlságosan magas prémiumokat kaptak, így vissza kell fizetniük a 2 millió forintnál magasabb ilyen jellegű juttatásaikat.

Köztünk élnek. Ismered őket?

Június 1-jén és 2-án a Millenárison rendezik meg a „Köztünk élnek. Ismered őket?” című kulturális rendezvényt, melynek célja, hogy megkönnyítse a migránsok beilleszkedését, és elfogadóbbá tegye irántuk a magyar társadalmat.
Világgazdaság Piactér