nógrád megye

Kibővült a 21-es főút Nógrádban

Szurdokpüspöki és Pásztó, valamint Pásztó és Mátraszőlős között összesen 8,2 kilométeren készült el a főút kétszer kétsávosra szélesítése 14,3 milliárd forintból.

Nógrád gazdasága a sereghajtók között

Az utolsók között van Nógrád megye a fontosabb gazdasági mutatók alapján, mint az egy főre jutó GDP, az építőipari termelés vagy a beruházások teljesítményértéke.

Öt megyét ellátó drogbandát számolt fel a rendőrség

Kábítószerrel és pszichoaktív anyaggal kereskedő csoportot számoltak fel Nógrád megyében; 14 embert fogtak el, a rajtaütést csaknem féléves nyomozás előzte meg - a részleteket sajtótájékoztatón ismertették kedden Salgótarjánban.

NAV TOP 50 avagy milyen a nógrádi gazdaság

Nagyjából havi 150 ezer forintot kerestek tavaly a Nógrád megyei munkavállalók, ez az országos átlag kétharmada - olvasható a megye 2013. évét gazdasági szempontból elemző kiadványban.

Nógrádban fizetik a legkevesebb adót

Nógrád megye az ország adóbevételének 0,6 százalékát adja, ez országosan a legkevesebb - mondta a megyei adóigazgatóság vezetője kedden sajtótájékoztatón Salgótarjánban.

Újra termel a nagyoroszi lakókocsi gyár

Az év elején az anyacég csődjéről, és a nagyoroszi létszámleépítésről szóltak a hírek, de a gyárban újra termelnek, és vizsgálják az új piacszerzési lehetőségeket is.
1
Világgazdaság Piactér