Sirius

Óriásfúzió készül a zeneiparban

Áthangolja a stream­piacot a Sirius XM, amely online riválisa, a Pandora megszerzésével 34 milliárd dolláros óriássá növi ki magát, és megelőzi a Spotifyt.

Maradt még fantázia a Siriusban

Az árfolyam masszív emelkedő trendje júniusban megsérült, miután a 7,7 dolláros csúcsról elkezdett szakadni, de végül nem jött letörés.

Jól ment a Siriusnak az elmúlt években

A Sirius XM Holding 2009-ben ugyan majdnem csődbe ment – a részvény árfolyama 5 centig zuhant – de az utóbbi években mégis sikerült megerősödnie.

Budapestről mennek a buszok Floridába

Újabb félszáz, 12 és 18 méter hosszú autóbuszt rendelt a NABI-tól a floridai Broward County közlekedési vállalata, amely már 120 NABI-járművet tart a flottájában.

Nézze meg, milyen buszt tesztel a BKV - Fotók

Több sikeres vidéki tesztüzemet követően a fővárosi forgalomban is bemutatkozik a NABI Sirius városi autóbusza, melyet a cég a magyar és az európai piacra tervezett.

Országjárásra indul az új kaposvári busz - Fotó

A szeptemberi kaposvári bemutatót követően országos teszt körútra indul a jövő héten a NABI Sirius névre keresztelt városi autóbusza, amelyet az eddig szinte kizárólag amerikai megrendelésre dolgozó cég a magyar és az európai piacra tervezett.
1
Világgazdaság Piactér