Extra

Megvan, melyik milliárdos értékű pesti villában lakik Johnny Depp

A XVI. kerületi villa stílusával és méreteivel már korábban is kivívta a szomszédok figyelmét.

Johnny Depp újfent Budapesten forgat, ezúttal a Modi című filmet, itt-tartózkodása alatt pedig természetesen nem egy forgatási lakókocsiban van elszállásolva. Ahogy arról már a Világgazdaság is beszámolt, a színész egy XVI. kerületi villába költözött, ahol egy névtelen forrás szerint talán többet bulizik, mint kellene.

FRANCE-FILM-FESTIVAL-CANNES
US actor Johnny Depp poses during a photocall for the film "Jeanne Du Barry" during the 76th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 17, 2023. (Photo by Valery HACHE / AFP)
Fotó: AFP

Depp ideiglenes lakhelye nem egy villa a sok közül, ugyanis a kerületben, mondhatni, közutálatnak örvend. Az Index régebben foglalkozott az ingatlannal, amikor azt 

mintegy 3 milliárd forintért próbálták értékesíteni. 

Nemcsak az ára, hanem kinézete is bosszantotta a helyieket, ugyanis Mátyásföld lakókörnyezetét az 1890 és 1930 között épült házak határozzák meg, így ha egy ilyen stílusban épült villát lerombolnak, és egy modern építésű luxusingatlant húznak fel a helyére, akkor az bizony sokakból megvetést válthat ki.

Elképesztő hollywoodi luxusvillákban laknak a sztárok, mutatjuk, mennyiért lehet megvásárolni az ingatlanokat

Feszített víztükrű medence, sportpálya, óriási garázs a méregdrága autóknak, szökőkút és megszámlálhatatlan hálószoba: ilyen luxusvillákban élnek a hollywoodi sztárok, a legolcsóbb villa is négymillió dollárba, azaz mintegy másfél milliárd forintba kerül.

A villát ugyan nem egy lerombolt, régebbi stílusú ingatlan helyére építették, így nem vádolhatták azzal, hogy a hagyományos összképbe rondított bele. A fő probléma a kialakításával és a méretével volt és van.

 

A több mint kétezer négyzetméteres luxusingatlan ugyanis jobban mutatna egy nyaralóövezetben, mint Mátyásföldön. 

Egy olyan villának, amely ilyen terjedelmes külső résszel rendelkezik, stílusosabb lenne egy olyan elhelyezkedés, ahol ki is lehet használni, hogy sok irányba tud nézelődni a tulajdonos. Így csak szomszéd házakra van rálátása a lakónak, semmi többre.

Ettől eltekintve valóban egy páratlan luxusingatlanról van szó, amely méltó lehet akár egy hollywoodi színész lakhelyeként is szolgálni. Mind a beltéri részek, mind a külső területek alkalmasak nagyobb vendégsereg fogadására és ahogy Johnny Deppet ismerjük, ő kis is használja a villa lehetőségeit.

 

villa luxusingatlan ingatlan Johnny Depp
Kapcsolódó cikkek