bkv-sztrájk

Mégsem sztrájkolnak a BKV-nál

Munkabeszüntetéssel sem érhető el a szakszervezet által javasolt 15 százalékos emelés, a munkavállalók többet veszíthetnének egy sztrájkkal, mint nyerhetnének.

Közel a megegyezés, szinte biztos, hogy nem lesz BKV-sztrájk

Pénteken megszülethet a 2017-es bérmegállapodás a BKV menedzsmentje és a két legnagyobb szakszervezeti tömörülés, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VTDSZSZ) és a Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége között – írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet.

Folytatódtak a tárgyalások a BKV és szakszervezetei között

A BKV Zrt. (BKV) menedzsmentje és az érdekvédelmi szervezetek képviselői a mai napon állandó bizottság keretein belül folytatták az egyeztetéseket a munkáltató béremelési ajánlatának részleteiről - tudatta a BKV sajtóközleményében.

99 százalék, hogy nem lesz BKV-sztrájk

Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSZSZ) elnöke szerint "99,9 százalék", hogy "stimmelnek" majd a számok a BKV írásos béremelési javaslatában, és a szakszervezetek lefújják a sztrájkkészültséget.

A vasutasok is sztrájkolhatnak a BKV-sok mellett holnap!

A BKV-nál alakult sztrájkbizottság szóvivője szerint a hétvégi egyeztetés sikertelensége miatt elkerülhetetlen a keddi sztrájk. Mindeközben a VDSZSZ hétfő délelőtti közleményében bejelentette: a szakszervezet szolidaritási sztrájkot tart a BKV munkaválallók követeléseinek nyomatékosításának érdekében.
1
Világgazdaság Piactér