információ

Trumpot nem érdeklik a határok

Az amerikai elnök elfogadná a belföldi politikai vetélytársait lejárató információkat, akkor is, ha külföldről származnának.

A 21. századi gazdaság újragondolása

A technoló­giai változások gyors üteme és a növekvő egyenlőtlenség miatt egyre erősebb hangok követelik a gazdasági rendszer gyökeres felülvizsgálatát.

Aggódhatnak a Nyugat keleti fuvarozói

Ismertté váltak a Mobilitási csomag javaslatai, amit ha az Európai Parlament elfogad, úgy kelet-európai vállalkozások szűnhetnek meg - írja a Magyar Idők.

CNN: Oroszországnak tudomása lehet Trump kétes pénzügyeiről és szexpartijairól

Oroszországnak kompromittáló személyes és pénzügyi információi lehetnek Donald Trump megválasztott amerikai elnökről - jelentette kedden a CNN amerikai hírtelevízió arra hivatkozva, hogy értesülései szerint a Trumpnak pénteken bemutatott hírszerzési jelentéshez csatoltak egy erről szóló kétoldalas jegyzetet.

Csökkent a megállapított jogsértések száma 2014-ben

Mind az adatvédelmi, mind az információszabadságot érintő ügyekben csökkent a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) által megállapított jogsértések száma - mondta Péterfalvi Attila, a hatóság elnöke a szervezet elmúlt évi tevékenységét bemutató csütörtöki sajtótájékoztatón, Budapesten.
Világgazdaság Piactér