laboratórium

Van-e gond a pangasiusszal? - Itt a laboreredmény

Amióta kirobbant a pangasius-botrány, laboratóriumi eredményekről alig-alig esett szó, viszont a híradásokban, kommentárokban szinte kiátkozták a cápaharcsával kereskedőket.

Kardeván: Magyarországon nincs szennyezett spanyol zöldség

Magyarországon jelenleg nincs szennyezett spanyol zöldség, minden eddigi vizsgálat negatív volt - mondta Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkára kedden Debrecenben.

Győztes a webkamera laboratórium

Webkamera-laboratórium, kutató-mentő robotrepülő, mobiltelefonos közlekedési jegy, óriás 3D-s holografika: többek között ezeket a találmányokat lehetett kipróbálni az ország legnagyobb innovációs seregszemléjén, a Magyar Innovációs TechShow-n a budapesti Millenáris Parkban.

Délutánra lesznek hatósági eredmények a Nestlé "melaminos" tejporáról

Ma délutánra lesznek meg annak a megerősítő hatósági vizsgálatnak az eredményei, amelyek eldöntik, mi lesz a sorsa a Nestlé Hungária Kft.-nél zárolt, thaiföldi eredetű tejpornak - mondta a VGO-nak Bognár Lajos, a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSZH) elnökhelyettese.

Nestlé: nincs kimutatható melamin a kávéban

A Nestlé Coffee Mate termékében a melamin nem kimutatható - három független laboratórium erősítette meg az eredményt - áll a cég által lapunkhoz eljuttatott közleményben.
1
Világgazdaság Piactér