lop

Manipulált mérőórák - Évi több tízmilliárd a kár

Évente több tízmilliárd forintnyi áramot, vizet és gázt lopnak egyes hazai ipari és lakossági fogyasztók a közműszolgáltatóktól. További hatalmas károkat okoznak a berendezések, vezetékek megbontásával is.

A postás harap? Lopásért perelhetik az Apple-t

Különös helyzet alakulhat ki, ha a Shenzhen Great Loong Brother Industrial úgy dönt, hogy pereli az Apple-t. A cég azt állítja, hogy az amerikai óriás ellopta szabadalmát és az ő termékéről másolta az iPadet.

Vigyázat! - Az olcsóbb cégautókat lopják el legszívesebben

Bár a lopások száma az elmúlt három évben csökkenő tendenciát mutat, a márkák „részesedése” az eltulajdonított gépkocsik között közel állandó. A LeasePlan Hungária autóflotta-üzemeltető a saját adatbázisában végzett kutatása szerint az alsó-középkategóriás modellek a legnépszerűbbek a tolvajoknál.

Három évtized után került elő a meztelen nő - Fotók

Rábukkant az olasz rendőrség arra az olajképre, amelyet még 33 éve lovasítottak meg egy dúsgazdag milánói család gyűjteményéből. Pierre-Auguste Renoir egy meztelen nőt ábrázoló festményének értékét 500 ezer euróra, vagyis több mint 121 millió forintra becsülik a szakértők.

Egymásról másolnak és "lopnak" a tankönyvírók? Sulinova-botrány

Tovább gyűrűzik a Sulinova botrány: a tankönyvkiadók szerint az oktatási tárca háttérintézménye által kifejlesztett könyveket úgy dobták piacra, hogy a felhasznált regényrészletekért, képekért nem fizettek jogdíjat - írta a keddi Magyar Nemzet, melyet a Hírszerző idéz.
1
Világgazdaság Piactér