pályázó

Hitelezés: megtörhet a jég

Kis- és középvállalkozások komplex technológiai fejlesztésére és logisztikai beruházásra új pályázati kiírások jelennek meg az Új Széchenyi-terv (ÚSZT) keretében Kombinált Hitel Garancia néven.

ÚSZT - Egy gyengébb cég is könnyen kaphat sok milliót

A megkérdezett piaci szereplők körében a pályázati lehetőségek közzététele után változatlanul tartják magukat azok a remények, amelyek szerint az Új Széchenyi-terv (ÚSZT) impulzust ad a gazdaság, a kis- és középvállalkozói szektor fellendüléséhez.

Tengerikígyó Volánbusz-tender - Senki nem beszél

A Volánbusz Zrt. a közeljövőben egyfordulós, nyílt közbeszerzési eljárást indít ugyanolyan buszok beszerzésére, amelyekre a tavaly április 24-i határidővel már kért ajánlatokat.

Augusztus végétől iparfejlesztési pályázatok! - Részletek

Várhatóan augusztus végétől ismét lehet pályázni a régiókban üzleti infrastruktúra, befektetési környezet fejlesztésére, ipari parkok, ipar- és barnamezős területek, inkubátorházak támogatására. Igaz, nem az összes régióban, ugyanis az idén az Észak-Alföldön nem hirdetik meg ezt a felhívást.

Uniós támogatási előlegek - A megemelt összeg sem elég

A válság hatására likviditásukat veszített cégek számára ugyan jól jött, hogy az uniós támogatások esetében már a támogatás 40 százaléka lehívható előlegként, ez azonban nem minden esetben segíti ki a vállalkozásokat.

Magyar Televízió: minden szabályos!

Megalapozatlannak tartott, ezért minden jogorvoslati kérelmet elutasított a Közbeszerzési Döntőbizottság a Magyar Televízió versenypárbeszédes közbeszerzési eljárásával kapcsolatban. A technológiaváltást szolgáló tender három pályázó részvételével folytatódik - közölte a Magyar Televízió

Forrás a kkv-k erősítésére

Még e hónap végéig él az a pályázat, amelyet a versenyképes vállalkozói tudás támogatására írt ki – több mint 370 millió forint pályázati keretösszeggel – a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM).
1
Világgazdaság Piactér