Schmitt Pál

Új posztot kapott Schmitt Pál

Schmitt Pált választotta meg csütörtökön elnökének az a magas szintű szakértői csoport, amelynek az a feladata, hogy értékelje a sport szerepét az Európai Unió külkapcsolataiban, és tanácsot adjon arra vonatkozólag, hogy miképpen járulhat hozzá a sport az unió külpolitikai céljainak eléréséhez.

Schmitt Pál: helyreállt a becsületem

Lezártnak tekinti a kisdoktori címével kapcsolatos ügyet Schmitt Pál a jogorvoslati bizottság határozata után, amely alapján szerinte helyreállt a becsülete, mert a testület - mint a volt köztársasági elnök írta az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében - nem állapított meg vele szemben etikai vétséget.

Egymillióan figyeltek Schmitt Pálra

Az év 13. hetében a kereskedelmi célcsoportban az RTL 17,5 százalékon állt, a TV2 14,7, a Viasat3 pedig 6,5 százalékot jegyzett.

Szijjártó intézkedik

A Miniszterelnökség a sajtóból értesült arról, hogy nem adták ki az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának könyvtárában Orbán Viktor kormányfő diplomamunkáját. Az ügyben Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője intézkedik, és még szerdán felveszi a kapcsolatot a jogi kar dékánjával, hogy bocsássa rendelkezésére a dolgozatot - közölte az MTI érdeklődésére a miniszterelnök sajtóstábjának vezetője.
Világgazdaság Piactér