ügyfelek

Tudatosan építkezik a Provident

A Provident a jogszabályi lehetőségekkel élve tervezik az online hiteligénylés lehetőségének bevezetését.

Gazdagabbak lettek a leggazdagabbak

A privátbanki ügyfelek száma viszont csökkent, miután az Erste átvette a Citi Gold-ügyfeleket, akik közül többen prémiumkategóriássá váltak.

Gyöngytyúk és bilincs - mi számít extrém kérésnek?

Virág és pezsgő bekészítése a szobába, késő esti fuvar egy buliba, esetleg szexpartner keresése – mi számít extrém kérésnek a szálláshelyeken? Bár van, aki egy plusz törölközőért is díjat számít fel, a szállásadók többsége szívesen segít vendégeinek.

A hitelesek nem félnek a bankváltástól

A K&H hitelfelvevői között növekszik azoknak a száma, akik meglévő hiteleiket kedvezőbb kondíciójú megoldásra váltva lettek a Bank ügyfelei - olvasható a K&H közleményében.

Szakértővel bankolna az ügyfél

A banki ügyfelek egyre inkább személyes szakértői tanácsadást igényelnek, s egyre kevésbé elégedettek az általános tájékoztatással - derül ki a Cisco Internet Business Solutions Group nemzetközi felméréséből, amely a lakossági bankolási szokásokat és igényeket térképezte fel.

OTP: csalók akarják megszerezni a bank ügyfeleinek adatait

Ismeretlen személyek próbálnak meg bankkártya adatokat kicsalni az OTP Bank ügyfeleitől telefonon a bank 15 éves születésnapjára rendezett nyereményjátékra hivatkozva - tájékoztatta a hitelintézet az MTI-t, kedden.

Kiábrándult ügyfelek

Számos ponton erősítésre szorul a fogyasztóvédelem a pénzügyi szolgáltatásoknál
Világgazdaság Piactér