vád

Jó évet zártak a zalai vadászok

Eredményesen zárult Zala megyében a 2016/2017-es vadászati év, a kilövési tervet a vadgazdálkodók jól teljesítették.

Airbus: a vezérigazgató elutasítja a bécsi ügyészség vádjait

Thomas Enders, az Airbus repülőgépgyártó vállalat vezérigazgatója visszautasította csütörtökön a bécsi ügyészség csalás gyanújára vonatkozó állításait. Jelenleg azzal kapcsolatban zajlik a nyomozás, hogy a Eurofighter harci repülőgépek vásárlásakor Ausztriát megtévesztették-e az árral kapcsolatban.

Nyomozás indult a bankvezérek ellen

Mérleghamisítással, illetve piacbefolyásolással gyanúsítanak két bankárt egy olyan ügyben, amely miatt januárban többek ellen is vádat emeltek már.

Augusztusban folytatják a vörösiszapömlés büntetőperét

Az ügyész, a védők és a vádlottak kérésére augusztus 17-ére elnapolták a vörösiszapömlés miatt indított büntetőügy tárgyalását, az ügyész ugyanis bejelentette, hogy módosítani kívánja a vádat - közölte a Veszprémi Törvényszék a honlapján.

Ponta nem tágít: marad a román miniszterelnöki székben

Victor Ponta román miniszterelnök mai sajtótájékoztatóján is megerősítette, hogy nem mond le hivataláról, továbbra is élvezi a koalíció támogatását, az ellene kezdeményezett bűnvádi eljárást pedig politikai indíttatásúnak minősítette.

Korrupcióval gyanúsítják a román miniszterelnököt

Bűnvádi eljárást kezdeményezett a korrupcióellenes ügyészség (DNA) Victor Ponta román miniszterelnök ellen, akit többrendbeli okirathamisítással, pénzmosással és adócsalásban való bűnsegédlettel és összeférhetetlenséggel gyanúsítanak.
Világgazdaság Piactér