Két világsztár falatozott a Balatonnál, egyből le is fotózták őket. Paul Rudd amerikai színész a balatonboglári Pavilon olasz étterembe és a szemesi András büfébe ült be csapatával és színésztársával, a Wednesday-t alakító Jenna Ortegával együtt – írta meg hétfőn a Bors.

Pavilon / Facebook
Jenna, ortega, balaton, hunagry, 2023
Fotó: Pavilon / Facebook

A portál értesülései szerint Paul Rudd hét munkatársával együtt érkezett a balatonboglári étterembe, és velük tartott Jenna Ortega is. Jelenleg mindkét világsztár az A24 stúdió legújabb, Death of a Unicorn című filmjének jeleneteit forgatja Budapesten, ahova még júliusban érkeztek.

A Pavilon étterem tulajdonosa azt is elárulta, hogy a választott étel nagyon ízlett a vendégeknek. Vincze Attila, a szemesi büfé üzletvezetője pedig azt mesélte, hogy éppen halat pucolt a gépházban, mikor kollégái szóltak neki, hogy igencsak különleges vendégek érkeztek.  

Hamburgert, rántott karfiolt, hekket, friss salátát rendeltek nálunk, és jóízűen elfogyasztották az ételt, majd siettek tovább kerékpárokkal

– számolt be Rudd és Ortega menüjéről Vincze Attila. Hozzátette, hogy amikor elkészül az étel, akkor mindig bemondják a vendég nevét, a sztárok azonban nem a saját nevüket adták meg, hanem inkognitóban voltak.

Amerikai sztároktól hangos Budapest: Billie Eilish egyszer csak betoppant egy boltba a szüleivel, és másfél órán át válogatott

Billie Eilish a Sziget Fesztiválon augusztusban adott koncertje után egy különleges budapesti boltban tűnt fel.