Egész életre szóló szendvicskupont kaphat az a szerencsés és bátor ember, aki hajlandó magára tetováltatni a Subway gyorsétteremlánc szlogenjét. A cég szerdán tartja nagy éves eseményét Las Vegasban, ahol kiválasztják azt, aki megkaphatja a 12" by 12" logót, amely a Subway 12 hüvelyk hosszú szendvicsére utal. Kikötés még, hogy ezt a hasra, vagy a hátra kell felrakatni. 

Tudja, mit tartalmaz a Subway tonhalkréme? Na, tonhalat állítólag nem sokat

Pert indítottak az itthon is népszerű szendvicsező ellen.

Az első ember, aki megkapja a tetkót, gyakorlatilag egész életében ingyen ehet az cég éttermeiben, hiszen minden évben kap egy 50 ezer dolláros ajándékkártyát, amelyet bárhol és bármikor felhasználhat a Subwaynél – írja a Fox Business című híroldal. 

Subway celebrates 50th birthday, A worker prepares a sandwich in a Subway shop in Hannover, Germany, 21 August 2015. The sandwich fast food chain will celebrate its 50th birthday on 28 August 2015. Photo: Julian Stratenschulte/dpa (Photo by JULIAN STRATENSCHULTE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Fotó: Juian Stratenschulte / AFP

Emellett kisebb ajándékokat kapnak azok is, akik a cég más logóit varratják magukra, vállra, vagy alkarra, ők is évente több ezer dollárért szendvicsezhetnek. Ezen kisebb tetkókból 8-at is kisorsolnak. A sorsolásra bármely amerikai állampolgár jelentkezhet, aki elmúlt 21 éves