Telekommunikáció

Továbbra is várja a kampányokat a marketingverseny

Az év legjobbjait díjazzák a Marketing Diamond Awardson.

Január 10-ig meghosszabbították a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) Marketing Diamond Awards versenyének jelentkezési határidejét.

– közölte pénteken a szervezet.

A neves, idén hatodik alkalommal elindított megmérettetés történetében először egy kommunikációs ügynökségi partnerrel, a Lounge Grouppal együttműködésben díjazzák a szereplőket, illetve a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitásokat. További újdonság, hogy a nyertesek a partner különdíjában és támogatásában is részesülnek.

Fotó: Getty Images

Az MMSZ

„Az Év Ügynökségét” és „Az Év Marketingaktív Vállalkozását” keresi a megmérettetésen, illetve „Az Év Marketing Nagykövete” különdíjat

is odaítélik a legtöbb pályázatot benyújtó vállalkozásnak vagy ügynökségnek. Emellett minden, a szakmai zsűri által eredményesnek ítélt pályázó bekerül a Diamond List felsorolásba, valamint megkapja a Marketing Diamond elismerő védjegyét is.

A versenyre 11 kategóriában lehet nevezni a 2019. október 1. és 2020. november 30. között megvalósított kommunikációs aktivitásokkal, kampányokkal január 10-ig.

Marketing Diamond Awards
Kapcsolódó cikkek