Számos új eszközzel készül a nyárra a Huawei, az újdonságokat a héten mutatják majd be, a társaság azonban néhány információt már megosztott az érkező készülékekkel kapcsolatban. Az isztambuli termékbemutató eseményen több olyan új okoseszközt lepleznek le, amelyek különböző élethelyzetekre – beleértve az okosotthont, az egészségtudatosságot és az okos irodát – kínálnak új, innovatív megoldást, egyszerűbbé és gördülékenyebbé téve a mindennapi életet és a munkavégzést.

Az újdonságok között lesz a mobiltelefon-piac eddigi legkisebb súlyú hajlítható okostelefonja.

A különleges kialakítású készülék debütálásával a gyártó az összehajtható okostelefon kategória – beleértve a belső és külső kijelzőket, valamint a flip telefonokat – legfejlettebb készülékcsaládját tudhatja magáénak. Az új modell teljesen egyedi, széthajtható és függőlegesen összecsukható kialakítással, kimagasló minőségű képernyővel és kiváló teljesítményt biztosító zászlóshajó funkciókkal érkezik majd a társaság közlése szerint.

People,Walk,Past,Of,A,Huawei,Brand,Store,In,Kiev,

Fotó: Shutterstock

A Huawei további két új okostelefon-modellt is bemutat egy már jól ismert szériából. A praktikus funkciók mellett – amilyen többek között a nagy képernyő, a hosszú akkumulátor-üzemidő és a nagy tárhely – a fejlesztés során a dizájnra is nagy figyelmet fordítottak, illetve arra, hogy zökkenőmentes élményt nyújtsanak a készülékek a felhasználóknak.

A Huawei egy formabontó új laptoppal is készül azok számára, akiknek fontos, hogy az otthoni munkavégzés ne ütközzön technikai korlátokba. A vállalat új terméke a notebookok és a monitorok legjobb tulajdonságait ötvözi egy eszközben. A cég tájékoztatása szerint egy prémium kategóriás táblagép is érkezik majd, ami főként a kreatív iparban dolgozók számára lehet izgalmas, mivel nagy segítséget nyújt azoknak, akik kézzel rajzolnak vagy visznek fel jegyzeteket a digitális képernyőre.