EDF Démász

Elosztóhálózatokat is átvehet a közműholding

Az ENKSZ állami közműholding az Elmű–ÉMÁSZ páros mellett az E.On és EDF Démász egyetemes szolgáltatásbeli ügyfeleinek esetleges átvétele kapcsán is tárgyal, emellett vizsgálja az áram- és gázelosztó hálózatok átvételének lehetőségét, közölte a Világgazdasággal Horváth Péter elnök-vezérigazgató. Az állami közműszolgáltatásnak saját brandje lesz.

Kiszámíthatatlan a magyar üzleti környezet

A magyarországi üzleti és szabályozói környezet kiszámíthatatlanságára mutattak rá az energetikai piac vállalatainak vezérigazgatói a Portfolio.hu Green Energy Investment Forumon. Az E.On vezérigazgatója szerint már rég hátat fordítottak volna az országnak, ha a mostani nem átmeneti időszak lenne.

Kiderült: Olcsóbb bekapcsolni a klímát, mint izzadni

Az átlagosnál melegebb hőmérséklet, kánikula hatására akár 10-20 százalékkal is növekedhet a lakossági áramfogyasztás. A meleg nyári és őszi napokon elsősorban a háztartási klíma- és hűtőberendezések helyes használatával, a lakások megfelelő szigetelésével lehet takarékoskodni – olvasható az EDF DÉMÁSZ közleményében.

Megújul a legolcsóbb áramszolgáltató

Globális márka használatára vált a hazai Démász csoport, amely pillanatnyilag a legalacsonyabb átlagárat kínálja az egyetemes szolgáltatásban, és további, idei árcsökkentést sem zár ki.
1
Világgazdaság Piactér