hírportál

A TV2 is új hírportált indított

Tények.hu néven új hírportált indított a TV 2 – jelentette be a hétfői startot követő sajtótájékoztatón Azurák Csaba, a médiacsoport aktuális műsorainak főszerkesztője.

Elindult a 888.hu hírportál

888. hu néven új hírportál kezdte meg működését ma a magyar médiapiac online szegmensében.

Részben fizetős lesz a legnagyobb német hírportál

Európa legnagyobb napilapja, a Bild Zeitung jövő hónap elejétől részben fizetőssé teszi weboldalát. A legfontosabb hírek továbbra is ingyenesek maradnak, a többi tartalomért azonban havi 4,99 eurót (kb. 1400 forintot) kell fizetni.

Távoznak az Origo vezetÕi

Közös megegyezéssel távozik az Origo Zrt.-tÕl Weyer Balázs, az [origo] portál fÕszerkesztÕje, ezzel egyidejÛleg – szintén közös megegyezéssel – Nádori Péter, az Origo.hu internetes újság fÕszerkesztÕje is befejezi munkáját a vállalatnál október 1-jével – közölte a társaság.

Nézze meg, milyen weboldalra adott 60 milliót a kormány

A korábbinál lényegesen kevesebb pénzbe, 60 millió forintba került az új kormányzati portál fejlesztése. A kormany.hu múlt hét óta működik, és fokozatosan veszi át az eddigi kormányzati oldalak szerepét és tartalmait.

Tíz napra elhallgattathatják a "rossz" tévéket, rádiókat

A nyomtatott sajtót 25 milliós, a tévéket, rádiókat pedig akár százmilliós bírságokkal, sőt elhallgattatással fenyegetheti a Médiahatóság a parlament előtt lévő médiatörvény-tervezet szerint, amelyet a Népszabadság idéz.
Világgazdaság Piactér