A Legnagyobb Vállalkozás Kft. nevére került a frisshirek.hu internetes cím. Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy Gattyán György milliárdos üzletember Legnagyobb Vállalkozás néven tudásközpontot elindítását hirdette meg. Az üzletember nevével fémjelzett kezdeményezés akkor azt kommunikálta, hogy 2022 nyarára felméri a magyar lakosság véleményét és igényeit az állami szektor által nyújtott szolgáltatások digitalizációjáról. 

GATTYÁN György
Budapest, 2022. április 3.Gattyán György, a Megoldás Mozgalom elnöke nyilatkozik a sajtónak a párt eredményváró rendezvényén, a Normafa Club House-ban az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án.MTI/Balogh Zoltán Budapest, 2022. április 3.
Gattyán György, a Megoldás Mozgalom elnöke nyilatkozik a sajtónak a párt eredményváró rendezvényén, a Normafa Club House-ban az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án.
MTI/Balogh Zoltán
Gattyán György az ország egyik leggazdagabb üzletembere.
Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Majd bejelentette, hogy Megoldás Mozgalom (MEMO) néven pártot alapít, és megméretteti magát a 2022-es parlamenti választáson. Gattyán pártja végül

1,09 százalékot ért el, így nem kellett visszafizetniük a kampányukra kapott állami forrásokat, és a jövőben is jogosultak lesznek állami támogatásra. 

A Media1.hu vette észre, hogy az Internetszolgáltatók Tanácsa (ISZT) által működtetett doménadatbázisban a Gattyánhoz köthető Legnagyobb Vállalkozáshoz került a frisshirek.hu. A cikk szerint a frisshirek.hu oldalon az impresszumban még nem Gattyán György érdekeltsége, hanem 

a Genesis Médiacsoport szerepel kiadóként feltüntetve, és a felelős kiadó Föőr Gábor, aki a portált alapította, és aki korábban elindult a Márki-Zay Péter nevével fémjelzett Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatásával az ellenzéki előválasztáson.  

A frisshirek.hu még 2023. február 21-én váltott tulajdonost és került át Gattyán György kft.-jéhez. Még nincs egy éve, hogy a frisshirek.hu hírportál 2022 augusztusában elindult. A portál főleg a vidéki Magyarországra fókuszál, megyei tudósítói hálozatot építettek fel. 

Idén is a leggazdagabbak élmezőnyében szerepelt az erotikus és jövendőmondó online szolgáltatásokból meggazdagodott Gattyán György, a Docler Holding alapítója. A 100 leggazdagabb magyar című kiadvány első három helyezettjét Gattyán György követi 366 milliárd forinttal