közétkeztetés

A hazai konyhabűvészet remekei

Biohajdinát és makói vöröshagymát biztosan tartalmaz majd Magyarország étele, amelynek kiválasztására tegnap hirdettek országos szakácsversenyt.

A hazai konyhabűvészet remekei

Biohajdinát és makói vöröshagymát biztosan tartalmaz majd Magyarország étele, amelynek kiválasztására tegnap hirdettek országos szakácsversenyt. Párhuzamosan indul a 350 forintból háromfogásos menü megalkotására invitáló közétkeztetési szakácsviadal is.

Martonvásáron a legfinomabb a menza

A gyerekek 62 százaléka elégedett a menzával. Az elégedetlenek főleg a szűkös választékra és az ételek íztelenségére panaszkodtak.

Lejárt húst találtak egy közétkeztető cég konyháján

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a közétkeztetést végző TS Gastro Kft. ceglédi konyháján több mázsa lejárt fogyaszthatósági és minőség megőrzési idejű, továbbá jelöletlen, nem nyomon követhető élelmiszert talált és foglalt le.

Januártól egészségesebb ételeket adnak

Az éves közbeszerzési szerződések, a szoftverek és az esetleges menetközbeni áremelés lehetősége miatt is indokolt volt a TÖOSZ szerint a közétkeztetési rendelet bevezetésének elhalasztása januárra.

Egyetért a közétkeztetési rendelet elhalasztásával a VIMOSZ

A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) egyetért az új közétkeztetési rendelet hatályba lépésének elhalasztásával. Gál Pál Zoltán, a szervezet elnöke az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: a rendelet szeptemberi bevezetése komoly nehézséget jelentett volna, a változtatások kidolgozásához időre van szükség.
Világgazdaság Piactér