márkakereskedés

Így csökkent költséget a Volkswagen

Megritkítja márkakereskedői hálózatát Európában a Volkswagen konszern VW márkája a hagyományos értékesítési csatornákon keletkező költségeinek csökkentése érdekében.

Kevesebb az Opel- és a Chevrolet-kereskedés

A Gépjármű-Márkakereskedők Országos Szövetsége 2012 augusztusában készített felmérést a magyar márkakereskedői hálózatokról, amely szerint Magyarországon jelenleg 467 márkakereskedés üzemel.

Ennyivel kevesebb az autómárka-kereskedés itthon

A Gépjármű-Márkakereskedők Országos Szövetsége (GÉMOSZ) 2012 augusztusában felmérést készített a magyar márkakereskedői hálózatokról, szerint Magyarországon jelenleg 467 márkakereskedés üzemel.

Élénk a magyar használtautóexport

Nagy az érdeklődés a magyarországi használt autók iránt, az olcsóbbakat a szerb kereskedők viszik, a drágább, fiatal járműveket a németek - ismerteti elemzésében a Weltauto.

Íme, a legjobb autó márkakereskedések itthon

Az International Service Check (ISC) európai felmérést végzett az autó márkakereskedők körében. Ennek keretében 11 országban 19 cég 29 márkáját vizsgálták a szolgáltatás minősége szempontjából.

1100 márkakereskedést bezár a GM

A legnagyobb amerikai autóipari vállalat, a General Motors pénteken bejelentette: 6000 márkakereskedéséből 1100-at bezár.
1
Világgazdaság Piactér