Az Automobili Lamborghini megnyitotta első hivatalos márkakereskedését Budapesten. Az új kereskedést a Porsche Inter Auto Hungaria működteti, de a szalon a Lamborghini vállalati arculatának megfelelően készült el.

Revuelto, Huracan STO, Huracan Sterrato, Huracan Tecnica
ELSŐ HAZAI LAMBORGHINI MÁRKAKERESKEDÉS BUDAPESTEN
Fotó: Hirling Bálint 

Az ünnepélyes megnyitón részt vett Stephan Winkelmann, az Automobili Lamborghini elnöke és vezérigazgatója, valamint Nagy Szabolcs, a Porsche Inter Auto Hungaria ügyvezető igazgatója. 

Az eseményen debütált a Lamborghini Revuelto is. 

A modellt a résztvevők Bianco Monocerus színárnyalatban láthatták.

Revuelto, Huracan STO, Huracan Sterrato, Huracan Tecnica
ELSŐ HAZAI LAMBORGHINI MÁRKAKERESKEDÉS BUDAPESTEN
Fotó: Hirling Bálint 

Várjuk szeretettel a folyamatosan növekvő magyarországi ügyfélkört, akik izgatottan állnak hozzá a Lamborghini jelenlegi kínálatához és jövőjéhez,

– mondta Stephan Winkelmann. Hozzátette, hogy az új márkakereskedés támogatja a Lamborghini elektrifikáció felé vezető útját, amely 2023-ban az új Revuelto bemutatkozásával kezdődött. A márka első PHEV technológiával rendelkező modelljét a kínálat további elektrifikációja követi 2024-ben. 

Az első tisztán elektromos Lamborghinit 2028-ban mutathatják majd be.

Zsigulivá változott Gáspár Laci lila Lamborghinije

Gáspár Laci talán csak viccelt, amikor erről írt, és továbbra is a luxusautóval közlekedik. Vagy ki tudja?

A Lamborghini-szalon a Szerémi út 63. alatt található. A kereskedés alapterülete 245 négyzetméter. A szalonban az új termékkínálatot az Ad Personam szolgáltatás lehetősége teszi még vonzóbbá: az ügyfelek ennek segítségével teljes mértékben személyre szabhatják új Lamborghini modelljüket. A személyre szabási program lehetővé teszi, hogy a tulajdonosok lényegében korlátlan külső színválasztékból és belső lehetőségekből választhassanak új autójuk számára, beleértve a bőröket, a különleges varrásokat, a szénszálas elemeket és számos egyéb exkluzív lehetőséget. 

Az Automobili Lamborghini vállalatot jelenleg Magyarországon kizárólag a budapesti márkakereskedés képviseli. A vállalat 79 márkakereskedéssel rendelkezik az EMEA-régióban és 182-vel világszerte.