részletfizetés

Sokaknak jött jól a részlet karácsonykor

Már több mint 140 ezer ügyfél élhet a Magyarországon bő egy esztendővel ezelőtt – Európában másodikként – elindított Cetelem Joker részletfizetés előnyeivel.

Részletekben is befizethetjük az adót

Idén is kérhető pótlékmentes részletfizetés a bevallásban a fizetendő személyi jövedelemadóra és egészségügyi hozzájárulásra - hívja fel a figyelmet a NAV. Feltétel, hogy a befizetendő összeg ne legyen több 200 ezer forintnál, az első részletet pedig 2017. május 22-ig rendezni kell.

Könnyítenek a NAV-nak tartozók helyzetén

Több mint félmillió magánszemély élhet 2016. július 1-jétől az egyszerűsített részletfizetés lehetőségével; akinek legfeljebb 200 ezer forint adótartozása van, az évente egyszer 6 havi pótlékmentes részletben törleszthet, amennyiben ezt kéri a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV).

Részletfizetést adhat a biztosító

Részletfizetési engedményt kaphat a biztosítótól az utólag fizetendő fedezetlenségi díjra júliustól az a gépjármű-tulajdonos, akinek nem volt kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása (kgfb), amennyiben a biztosítással nem fedezett idő meghaladja a 120 napot.

Áram- és gázdíj: Most még kevésbé akarunk majd fizetni?

A Világgazdaság Online által megkérdezett szolgáltatók egyöntetűen pozitívan fogadták a gáz- és áramdíjtartozások befizetésének határidejére vonatkozó szigorítást, mi több, úgy vélik, további lépések szükségesek a fizetési morál javítására. A társasházkezelők viszont aggódnak a döntés következményei miatt.
1
Világgazdaság Piactér