sportszer

Lemaradt az Adidas

A vállalat eladásai a második negyedévben 4 százalékkal 5,51 milliárd euróra emelkedtek, kissé elmaradva az elemzői várakozásoktól.

Bajban vannak Észak-Korea sportolói

A sízők, az íjászok és a sportlövők nemzetközi szövetségéhez fordultak segítségért az illetékes észak-koreai szövetségek vezetői, mert nem tudnak felszerelést vásárolni a külföldi sportszergyártóktól.

A régió legnagyobb Intersport áruháza nyílt Budaörsön

Megnyílt a közép-kelet-európai régió legnagyobb saját üzemeltetésű Intersport áruháza Budaörsön, az idén tízéves áruház kibővítésére és teljes felújítására több mint 700 ezer eurót fordítottak - közölte a sportszer-kereskedelmi áruházlánc az MTI-vel csütörtökön.

Otthon került bajba a Nike

Vegyes eredményeket tett közzé tegnap éjjel a Nike. A sportszergyártó árbevétele az árfolyamhatásokkal együtt 5 százalékkal 8,43 milliárd dollárra emelkedett, de elmaradt a várt 8,47 milliárd dollártól - számol be az Equilor reggeli hírösszefoglalójában.

Ki kellett menekíteni Pelét

Egy budaörsi hipermarketben találkozhattak a magyar futball rajongók az egyetlen háromszoros világbajnok labdarúgóval, Pelét a kaotikussá vált rendezvény végén ki kellett menekíteni a rajongók ostromából.
Világgazdaság Piactér