szakács

Munkaerőhiány: már havi egymillió forintos nettó fizetéssel keresnek szakácsokat Budapestre és környékére

Főállásban keresnek havi egymillió forintos fizetéssel szakácsokat és séfet Budapestre, illetve környékére.
2024.04.22. 10:00 Olvasási idő: 2 perc

Sztárséf nyit éttermet Budapesten, nem is egyet

A három Michelin-csillagos éttermet is üzemeltető sztárséf víziója találkozott Tiborcz István és Orbán Ráhel elképzeléseivel.
2024.03.04. 11:31 Olvasási idő: 2 perc

Robotizálódnak a gyorséttermek is

Már fejlesztik a csaposrobotot is, amely felveszi a rendeléseket, és kitölti az italokat a vendégeknek.
2022.10.04. 14:26 Olvasási idő: 6 perc

Egyelőre emelt bérrel sem találnak szakácsot Hosszú Katinka bisztrójába

A korábbi összegre ezek szerint nem volt nagy jelentkezés, az eredeti ajánlathoz képest már óránként 300 forinttal kereshet többet a Kool biszró leendő szakácsa.
2022.07.01. 14:45 Olvasási idő: 3 perc

Máris szakácsot keresnek Hosszú Katinka éttermébe, még azt is megadták, mekkora a fizetés

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő alig néhány napja nyitotta meg éttermét, most hirdetésben vadásznak új munkatársat.
2022.06.15. 18:45 Olvasási idő: 3 perc

Egy adag köretre elég órabérért keres szakácsot a világ legismertebb séfje

Egy adag krumplipüré még igen, egy pár brokkoli már nem jön ki az összegből, miközben 1000 fontos aranyozott steaket szolgálnak fel az étteremben.
2021.11.03. 12:15 Olvasási idő: 2 perc

Egyre akutabbá válik a munkaerőhiány

A koronavírus-járvány megfékezésére hozott korlátozások miatt egyes ágazatokban világszerte megugrott az állástalanok aránya, emiatt sokan más területeken vállaltak munkát.
2021.06.24. 18:31 Olvasási idő: 0 perc

Mindenki szakácsot és pincért keres

Áprilisra több mint a háromszorosára nőtt a meghirdetett pozíciók száma a hazai vendéglátó és turisztikai szektorban.
2021.06.21. 17:00 Olvasási idő: 0 perc

Egymilliót is kereshetnek a szakácsok a Balatonnál

A fővárosból toborozzák vidékre a munkaerőt.
2021.06.18. 08:17 Olvasási idő: 0 perc

Áldásból átok lett a Michelin-csillag

Egy több séf fordít hátat az elit éttermeknek, az iparág súlyos problémája a túlhajszolás. Egy fiatal séf azért hunyt el, mert nem volt ideje kikezelni mandulagyulladását.
2020.01.21. 18:18 Olvasási idő: 0 perc