Már emelt bérrel tették közzé ismét azt a hirdetést, amelyben szakácsot keresnek a háromszoros olimpiai bajnok éttermébe, a Kool bisztróba. Mint arról a VG korábban beszámolt: a június elején nyitott étterembe máris szakácsot keresnek. 

20220509 BudapestKatinka című életrajzi film sajtóvetítése fotó: Szabolcs László (SZL)Ripostképen: Hosszú Katinka úszó
Fotó: Szabolcs László / Ripost

Akkor a vendéglátósmunkák.hu szakmai oldalra feltöltött hirdetésben még 2200 forintos órabér szerepelt, amely a szakmán belül nem igazán mondható magasnak. Igaz, nem is várnak el jelentős szakmai múltat és gyakorlatot a jelentkezőktől, vagyis pályakezdőket is szívesen fogadnak. 

Máris szakácsot keresnek Hosszú Katinka éttermébe, még azt is megadták, mekkora a fizetés

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő alig néhány napja nyitotta meg éttermét, most hirdetésben vadásznak új munkatársat.

Ennek ellenére feltehetően nem volt túl sok jelentkező, mert a hirdetés még mindig fent van, igaz, már módosítottak a fizetésen. Jelenleg a hirdetésben már 300 forinttal magasabb, 2500 forintos órabér szerepel. Ez pedig akár még magasabb is lehet, mert szerepel egy kitétel, hogy bérezés egyéni megbeszélés és tapasztalat alapján. 

Szakács mellett egyébként még pultost is keresnek a bisztróba továbbra is. 1800 forintos órabérrel csábítják a leendő kollégákat.