Szonda Ipsos

Egyre többen otthoni használatra vesznek mobilinternetet

Az elmúlt két évben a kategória fejlődésével, elterjedésével párhuzamosan javult az emberek véleménye a mobilinternetről: folyamatosan növekszik azok aránya, akik megbízhatónak és megfelelően gyorsnak tartják a mobilinternetet – derül ki a Telenor és a Szonda Ipsos közös kutatásából.

Mindenhol a Fidesz vezet

Nőtt a Fidesz és az MSZP közötti különbség – derül ki a Szonda Ipsos szeptember közepén végzett közvélemény-kutatásában, amit a Népszabadság ismertetett.

Egyedül a fővárosban szoríthatja meg a Fideszt az MSZP

Az önkormányzati választások előtt a Fidesznek a legerősebbek a pozíciói, de a parlamenti voksolást megelőző szinten tartja magát a szocialista párt és a Jobbik is - derül ki a Szonda Ipsos felméréséből, amit a Népszabadság ismertet.

Már biztos „dobogós” a Jobbik

Ha most vasárnap lennének a választások a válaszadók 35 százaléka a Fideszre, 12 százalékuk az MSZP-re, 10 százalékuk a Jobbikra, 2 százalékuk az LMP-re, és 1 százalékuk az MDF-re szavazna – derül ki a Szonda Ipsos legfrissebb felméréséből.

Csak a lózungok érdekelnek minket?

Nem véletlen, hogy a pártok kampányaikban csak két materiális téma kap hangsúlyos szerepet – derült ki a Magyar Fogyasztó Platform (MFP) legutóbbi konferenciáján.

Sólyom és Orbán elhúzott a többiektől a népszerűségi listán

Kiemelkedik a politikusok népszerűségi listáján Sólyom László és Orbán Viktor, 9-10 pont előnyük van a harmadik helyen álló Szili Katalinnal szemben, aki egyébként a legnépszerűbb kormánypárti politikus – derül ki a Szonda Ipsos közvélemény-kutatásából, amit a Népszabadság ismertet.
Világgazdaság Piactér