támad

Irán kiléphet az atomsorompó-szerződésből

Irán kiléphet az atomsorompó-szerződésből (NPT), ha támadás éri az országot - közölte Ali Asgar Szoltaníje, a Nemzetközi Atomenergia-ügynökséghez (NAÜ) delegált iráni képviselő pénteken Bécsben, az ügynökség kormányzótanácsában.

Netanyahu megtámadná Iránt, de az izraeli kormány ellenáll

A legolvasottabb izraeli napilap cikke szerint Benjamin Netanyahu miniszterelnök és Ehud Barak védelmi miniszter még a novemberi amerikai elnökválasztás előtt megtámadná Iránt, de a kabinet többi tagja nem támogatja a tervet.

Skynet? Cyberháborús központot fejleszenek

A Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) a Pentagon megbízásából harminc millió dollárért új informatikai központot alakít ki, azzal a céllal, hogy a védelmi erő szimulálhassák a cyberháborút.

Robotrepülők csaptak le a pakisztáni tálibokra

A tálib fegyveresek eddig huszonnégy holttestet emeltek ki a Pakisztán Észak-nyugati régiójában található tábor romjai alól. A terroristákat feltételezhetően két pilóta nélküli amerikai repülő támadta meg.

Tarjányi: Gondolja meg a rendőrség, miért nincs roma hírforrása

Tarjányi Péter rendőrségi szakértő a tatárszentgyörgyi tragédiával kapcsolatban elmondta: Akik az elmúlt hónapok szörnyűségeit elkövették, alaposan felderítették a terepet, és rendszerint a romák lakta településrészt övező erős-bokros területen keresztül közelítették meg a cigánytelepet.
1
Világgazdaság Piactér