Sokan tartanak tőle, hogy a mesterséges intelligencia (MI) előbb-utóbb elveszi majd a munkájukat, megélhetési gondokat okozva ezzel számukra. Vannak azonban olyanok is, akik sokkal inkább lehetőségként tekintenek a technológiai forradalomra, ők ugyanis rájöttek: a ChatGPT pénzkeresésre is könnyedén használható. Mutatunk négy módszert, amivel otthonról lehet pénzt keresni a ChatGPT-vel.

Gpt-4,Logo,On,Screen,Smartphone,On, Background,Of,Dollars.,Gpt-4 GPT-4 logo on screen smartphone on background of dollars. GPT-4 is a chatbot by OpenAI. Moscow, Russia - March 22, 2023.
ChatGPT pénzkeresés, meggazdagodni a ChatGPT-vel
A legismertebb MI, a ChatGPT pénzkeresésre is nagyszerűen használható. 
Fotó: Shutterstock

Váljon közösségimédia-menedzserré a ChatGPT-vel

A mesterséges intelligenciában rejlő végtelen lehetőségeket a Facebookon, az Instagramon vagy akár a LinkedInen is könnyedén kamatoztatni lehet. Elég megadni a ChatGPT-nek, miről szeretne tartalmat készíteni, írja körül, milyen stílusban és mennyire hosszú szövegre van szükség, és máris felhasználható a másodpercek alatt elkészülő tartalom tetszés szerint. 

Ha a kész szöveg nem tetszik, újra lehet íratni az MI-vel akárhányszor, mégpedig ingyen!

Az MI felhasználásával gyorsan és könnyedén lehet előállítani minőségi tartalmat, akár magyarul, akár angolul vagy szinte bármely más nyelven is.

Belépés a marketingpiacra, teljes reklámkampányok a mesterséges intelligenciával

Kezelni mások hirdetési stratégiáit vagy promózni a saját márkád: a ChatGPT minden helyzetben segítségre van. „Add meg, milyen terméket vagy szolgáltatást hirdetnél, írd körül, milyen kampányra gondoltál, és engedd, hogy a többit az MI elintézze helyetted” – hangzik a szakértők tanácsa. 

A ChatGPT megtalálja a legjobb közönséget, létrehozza a teljes marketingtervet, és akár még a hirdetés szövegét is megírja. 

Valamilyen frappáns képre is szüksége lenne a projekthez? Ezek a ChatGPT-alternatívák a segítségére lesznek!

Hozzon létre Chrome-bővítményeket programozói tudás nélkül

Rég elmúltak már azok az idők, mikor egy szoftver létrehozásához programozói tudásra volt szükség. A ChatGPT könnyedén képes létrehozni a kódot, amire szükség van akár egy számítógépes programhoz, akár egy Chrome böngészőben használható bővítményhez. 

Programozás, nyelvtanulás, esszéírás: a ChatGPT mindenben segítségedre van

Meg szeretnél tanulni programozni, akár már tudsz is valamennyit, de nem vagy biztos magadban? Munkád során kódolsz, de nincs kedved annyit gépelni? A CoPilotot neked találták ki!

Aki nem tud programozni, de a ChatGPT meghozta hozzá a kedvet, a mesterséges intelligencia a tanulásban is hatalmas segítség lehet. 

Hozzon létre saját YouTube-csatornát, az MI minden mást megold  

„Találj egy témakört, ami érdekel (vagy kérd meg a ChatGPT-t, hogy mondjon egyet), hozz létre egy YouTube-csatornát, ahová videóid feltöltenéd, add meg az MI-nek, hogy hány videóban szeretnéd feldolgozni az adott témát, és pár pillanat múlva kész is van a teljes tartalomnaptárad!” – hangzik a szakértők tanácsa.

A ChatGPT létrehozza videói szövegét, amelyet ingyenes szövegfelolvasó alkalmazásokkal könnyedén hanggá tud alakítani, és hozzá ingyen létre tud hozni képes anyagokat is, hogy vizuálisan is lenyűgöző tartalmat állíthasson elő.

A lehetőségeknek még csak a fantázia sem szab határt: ha kifogyott az ötletekből, egyszerűen kérjen segítséget az MI-től, hogy újabb inspirációhoz juthasson.